Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

21.07.15 14:11 0 670
За останні 3 доби в Чернівецькій області виникло 4 пожежі, 2 з яких сталися в Чернівцях. Так, 18 липня в обласному центрі по вул. Євдокименка горів житловий будинок. Загорання сталося на горищі будівлі. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Через те, що горище було сильно захаращене легкозаймистими матеріалами, зокрема книжками, вогонь швидко поширювався і за короткий проміжок часу охопив все горище площею 100 кв.м.. Небезпеку становило і те, що поруч із будинком, в якому виникла пожежа, знаходився ще один житловий будинок, на який могло перекинутися полум’я. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено горище та покрівлю житлового будинку, меблі, пошкоджено перекриття. Попередньою причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по вул. Винниченка. Вогнем було охоплено сміття на відкритій території. Рятувальники, які були направлені за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено сміття.

Всього в ході ліквідації пожеж рятувальники Управління ДСНС зберегли від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку комунальники ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ