В Луцьку на оперативній нараді в облдержадміністрації обговорили питання виконання завдань шостої хвилі мобілізації

В Луцьку на оперативній нараді в облдержадміністрації обговорили питання виконання завдань шостої хвилі мобілізації

21.07.15 15:23 0 742
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

Нарада розпочалася хвилиною мовчання в знак вшанування двох волинян загиблих в АТО, які були поховані минулого тижня. Володимир Гунчик також зачитав список нагороджених посмертно орденом “За мужність” ІІІ ступеня. За його словами, усі 124 загиблі в АТО жителі нашої області були представлені до нагород.

На нараді обговорили питання виконання завдань шостої хвилі мобілізації. Зокрема, на сьогоднішній день її завдання виконано лише на 23 відсотки, оповіщено 37 % військовозобов'язаних від плану. Також заслухали звіти керівників центру ДП «Волиньстандартметрологія», Волинського управління лісового та мисливського господарства, Волинської дирекції УДППЗ “Укрпошта” про роботу за перше півріччя та перспективи розвитку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на Тепличчині ...
Наступна новина: Буковинцю,який скоїв ...

КОМЕНТАРІ