Волинська область:працівники ДСНС застерігають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки під час жнив

Волинська область:працівники ДСНС застерігають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки під час жнив

21.07.15 09:52 0 654
20 липня працівники Горохівського районного сектору У ДСНС України у Волинській області провели профілактичне рейдове відпрацювання сільськогосподарських об’єктів Горохівського району, які задіяні у підготовці, збиранні та заготівлі ранніх зернових культур.

У ході рейду рятувальники провели роз`яснювальну роботу серед працівників сільськогосподарських об’єктів, а саме комбайнерів, водіїв, завідуючих механічних токів та зерноскладів щодо дотримання правил пожежної безпеки під час збирання врожаю та наголосили на забороні спалювання стерні, соломи та пожнивних залишків, розведення багать на полях, чергування пристосованої техніки для гасіння пожеж під час збирання урожаю.

Під час профілактичних заходів рятувальники звернули увагу також на стан техніки, пристосованої для пожежогасіння, боєздатність добровільних протипожежних формувань, перевірили встановлення знаків безпеки сільськогосподарських товариств та фермерських господарств району.

« кожен керівник агропромислового комплексу усіх форм власності мусить знати вимоги пожежної безпеки, дотримуватись їх та пам’ятати для того, щоб не сталось непоправного». – Наголосив під час рейду провідний інспектор Горохівського РС УДСНС України у Волинській області Андрій Горбань.

Ще один рейд провели фахівці ДСНС на території Велицької сільської ради Ковельського району. Тут з кожним працівником проведено інструктажі з правил пожежної безпеки під час збирання врожаю і заготівлі грубих кормів, а для наглядності та кращого сприйняття важливої інформації рятувальники роздали хліборобам спеціально випущені листівки УДСНС України у Волинській області «Правила безпеки для запобігання пожеж під час жнивної компанії».

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ