Представник Консультативної Місії ЄС: Хмельниччина готова до реформ

Представник Консультативної Місії ЄС: Хмельниччина готова до реформ

21.07.15 09:45 0 636
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний зустрівся із представниками Консультативної Місії Європейського Союзу з реформування цивільного сектору безпеки України.

У склад делегації Консультативної Місії ЄС в рамках робочого візиту до Хмельниччини увійшли фахівці та асистенти відділу регіонального співробітництва Фелікс Гаутш, Яслер Рітзема, Фіона Колдвелл, Олександра Мазур та Ірина Реформатор.

Як зазначив Михайло Васильович, наразі вивчається можливість упровадження на території області системних проектів «Безпечне місто», «Безпечна область». Їх реалізація дозволить посилити безпеку населення, дорожнього руху, захист стратегічних об'єктів, проведення масових заходів, упередження надзвичайних ситуацій тощо. На проекти «Безпечне місто» та «Безпечна область» успішно реалізовані та діють у Вінниці, Сумах, Харкові, Одесі, Львові.

Представники делегації окреслили основні цілі Місії. Це створення концептуальної основи для планування та реалізації реформ, які забезпечать безпеку та верховенство права, сприятимуть підвищенню їх легітимності і збільшать рівень суспільної довіри, враховуючи права людини і відповідно до процесу конституційних реформ; реорганізація та реструктуризація правоохоронних та безпекових служб таким чином, який би дозволив відновити контроль над ними та довіру суспільства; узгодження підтримки ЄС з одночасними реформами в інших секторах (судовій, оборонній сферах та сфері посилення безпеки кордонів) та діями міжнародного співтовариства з надання підтримки України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські міліціонери ...
Наступна новина: Волинська ...

КОМЕНТАРІ