На Прикарпатті гірські рятувальники допомагали туристам

На Прикарпатті гірські рятувальники допомагали туристам

21.07.15 14:32 0 696
19 липня о 02:05 до косівських гірських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в урочищі Аршиця Косівського району 53-річному мешканцю села Текуче Косівського району стало погано і він не міг самостійно пересуватись. О 02:10 до місця події було направлено п’ятеро працівників Косівського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

Гірські рятувальники прибули до місця події і о 05:05 супроводили потерпілого та доставили додому. Від госпіталізації чоловік відмовився.

19 липня о 18:05 у Ворохтянське пошуково-рятувальне відділення гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що поблизу водоспаду гори Говерла селища Ворохта Яремчанської міської ради травмував ліву ногу та не може самостійно пересуватись 40-літній мешканець Тернополя.

О 18:35 шестеро гірських рятувальників направилися до місця події. О 20:30 вони прибули до потерпілого та за допомогою спеціальних нош о 21:40 знесли чоловіка до бази відпочинку «Заросляк». Від подальшої госпіталізації потерпілий відмовився та спільно із групою туристів відбув до місця проживання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Задаетесь вопросом то же ...

КОМЕНТАРІ