За минулі вихідні рятувальники Прикарпаття багато разів виїжджали для надання допомоги населенню у побуті

За минулі вихідні рятувальники Прикарпаття багато разів виїжджали для надання допомоги населенню у побуті

21.07.15 16:06 0 634
Шість разів за минулі вихідні у краян захлопувалися двері. 18 липня о 09:12 до надвірнянських рятувальників надійшло повідомлення з проханням надати допомогу по відкриванню вхідних дверей житлової квартири по вулиці Левицького у Надвірній. Працівники пожежно-рятувальної служби проникли в квартиру та відкрили вхідні двері зсередини.

Того ж дня схоже повідомлення о 14:22 надійшло до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області від 78-літньої івано-франківки. Бабуся просила відчинити вхідні двері до її помешкання по вулиці Бандери в Івано-Франківську. Працівники пожежно-рятувальної служби проникли в квартиру та відкрили вхідні двері зсередини.

18 липня о 20:06 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення із проханням надати допомогу по відкриванню вхідних дверей житлової квартири по вулиці Франка в обласному центрі. Працівники пожежно-рятувальної служби проникли в квартиру та відкрили вхідні двері зсередини.

Крім того, на вихідні рятувальники здійснювали й інші роботи. 18 липня о 15:24 працівників пожежно-рятувальної служби в Івано-Франківську повідомили про загрозу падіння дерева на балкон третього поверху по вулиці Пулюя в обласному центрі. Працівники рятувального відділення за допомогою бензопили «Husgvarnа» зрізали дерево та очистили пішохідну доріжку від гілок.

20 липня о 03:19 в селі Старий Мартинів Галицького району на автомобільну дорогу впало дерево та перекрило автомобільний рух. Працівники державного пожежно-рятувального поста міста Бурштин за допомогою бензопили та підручних засобів розчистили проїзд.

А з початку року на Прикарпатті рятувальники 150 разів виїжджали для надання допомоги населенню у побуті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наслідки землетрусу на ...

КОМЕНТАРІ