Спортивно-мистецька акція "За мир та єдність" за участю зірок шоу-бізнесу та військових пройшла у Чернігові

Спортивно-мистецька акція "За мир та єдність" за участю зірок шоу-бізнесу та військових пройшла у Чернігові

21.07.15 10:03 0 598
18 липня в м. Чернігові на стадіоні ім. Ю.О. Гагаріна пройшов благодійний футбольний турнір та концерт зірок естради та кіно України.

Захід відбувся у рамках благодійної спортивно-мистецької акції «За мир та єдність» за ініціативи Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» у підтримку військовослужбовців оперативного командування «Північ» м. Чернігів», учасників АТО.

У турнірі взяли участь команди зірок естради, кіно та шоу-бізнесу - ФК «Маестро» та збірні команди Генштабу Збройних Сил України, військовослужбовців оперативного командування «Північ» та представників органів місцевого самоврядування.

Під час урочистого відкриття всіх присутніх привітав голова облдержадміністрації Валерій Куліч, прозвучав Державний гімн та був піднятий Державний Прапор України. Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих учасників АТО.

У першій грі команда міста Чернігова перемогла команду Генштабу ЗСУ з рахунком 5:1, у другій грі – команда ФК "Маестро" команду військовослужбовців оперативного командування "Північ" з рахунком 1:0.

Переможцем футбольного турніру стала команда м. Чернігова, яка перемогла команду зірок естради та кіно з рахунком 4:3. А збірні команди Генерального штабу ЗСУ та військовослужбовців оперативного командування «Північ» зіграли внічию з рахунком 2:2, а по пенальті – перемогла команда Генштабу ЗСУ – 4:3.

У благодійному турнірі взяли участь футболіст Олег Саленко – володар Золотої бутси 1994 року, кращий бомбардир чемпіонату світу з футболу 1994 року, народний артист України, екс-міністр культури України Євгеній Нищук, співак Віктор Павлік із сином та ін.

Церемонію нагородження разом з головою облдержадміністрації Валерієм Кулічем провели Олег Саленко та голова Чернігівської обласної організації ФСТ "Україна", депутат Чернігівської міської ради Андрій Кужельний. Кожна команда отримала святковий каравай, переможці гри – кубки, медалі та цінні подарунки.

Під час проведення заходу волонтерами Жіночої сотні Чернігова проводився благодійний збір коштів для підтримки військовослужбовців - учасників АТО.

Ввечері того ж дня відбувся благодійний концерт українських зірок естради та кіно у Центральному парку культури та відпочинку.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ