У Рівненській області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу у місцях масового відпочинку громадян

У Рівненській області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу у місцях масового відпочинку громадян

21.07.15 14:17 0 662
19 липня працівники Служби порятунку Костопільського району спільно з працівниками ДП «Костопільське Лісове господарство» з метою контролю за дотриманням відпочиваючими вимог пожежної безпеки, а також роз’яснення громадянам правил безпечного поводження на воді під час купального сезону, провели рейдове відпрацювання особливо небезпечних у пожежному відношенні лісопаркових ділянок та зон відпочинку людей на водних об’єктах району.

Під час рейду рятувальники в першу чергу наголошували дітям про заборону ходити до водойм без супроводу дорослих, а також небезпеку пустощів у воді. В свою чергу дорослим рятувальники зауважували, що купатися і стрибати у незнайомих місцях, заходити у воду після вживання спиртних напоїв заборонено.

Разом з тим, рятувальники нагадали громадянам правила порятунку потопаючого та порядок застосування реанімаційних долікарських заходів. Також нагадали правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі та дії у разі виникнення пожежі.

Після спілкування з відпочиваючими рятувальники вручили громадянам застережливі листівки та закликали громадян дотримуватись відповідних порад та правил безпеки, адже лише тоді відпочинок принесе задоволення та позитивні емоції.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Что такое генераторы?

КОМЕНТАРІ