Прокуратура вжила заходи до відшкодування на користь ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» майже 700 тис. грн.

Прокуратура вжила заходи до відшкодування на користь ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» майже 700 тис. грн.

21.07.15 08:08 0 669
За результатами розгляду господарським судом міста Києва позову прокуратури Рівненщини в інтересах держави в особі ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» постановлено стягнути на користь останнього 643 тис грн.

Вказану суму одне із столичних товариств заборгувало за надані рівненським обласним комунальним підприємством згідно укладеного договору послуги з аеропортового обслуговування повітряних суден.

Крім того, 13.07.2015 господарський суд Рівненської області задовольнив позовні вимоги прокуратури в інтересах держави в особі Рівненської обласної ради та ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» до місцевого підприємця. Винесено рішення про розірвання з ним двох договорів оренди та повернення у комунальну власність приміщення гаража та території автостоянки загальною вартістю 378 тис. грн. Підприємець також заплатить аеропорту 35 тис. грн. боргу з орендної плати. Таким чином, органи прокуратури Рівненської області шляхом реалізації представницьких повноважень вжили заходи до відшкодування на користь ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» майже 700 тис. грн.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ