В Тернополі сергій Надал взяв участь в Архиєрейській Божественній літургії у Зарваниці

В Тернополі сергій Надал взяв участь в Архиєрейській Божественній літургії у Зарваниці

21.07.15 08:55 0 695
18-19 липня відбулася Всеукраїнська та Молодіжна проща до Марійського духовного центру у Зарваниці, що на Тернопільщині. Архієрейську святу літургію очолив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук. Участь у Богослужінні взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

Очільник міста щороку відвідує прощу та всебічно допомагає у її організації. Цьогоріч міська рада надала необхідну кількість автобусів для перевезення прочан та на прохання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ забезпечила інші організаційні потреби.

« Тернопіль претендує на особливий статус – на статус міста, який є центром духовності, відродження. Ми знаходимося між двома найбільшими християнськими святинями – з одного боку Зарваниця, з іншого боку - Почаївська лавра. Ми завжди рахуємо своїм прямим обов’язком – допомогти в організації проведення прощі до Зарваниці, щоб тернополяни та гості міста отримали Боже благословення. В Тернополі є багато церков, але Зарваниця має особливий статус – це місце, де з’явилась Божа матір, це місце, яке має божу благодать і тому тернополяни сюди приїжджають з особливим духовним і душевним трепетом» - зазначив Сергій Надал.

Загалом, за два дні прощу відвідали понад 120 тисяч прочан з усієї України і закордону.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині більше двох ...
Наступна новина: Волонтери Жешувського ...

КОМЕНТАРІ