У Тернополі презентували перший еко-автомобіль

У Тернополі презентували перший еко-автомобіль

21.07.15 13:26 0 597
У Тернополі для потреб управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології будуть використовувати еко-автомобіль. Передало його міській раді представництво компанії «ShooterUA». Заступник директора даного підприємства Андрій Андрущак каже, що наразі компанія передала такі авто для прогресивних міських рад Києва, Львова та Тернополя. А загалом у згаданих двох містах-мільйонниках у середньому вже є близько 20 еко-автомобілів.

«Тернопіль заслужено називають одним із найбільш зеленим та екологічним містом України, адже тут парки, сквери та озеро створюють природнє екологічне середовище, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Ми намагаємося продовжувати лінію екології, закупляючи більше тролейбусів, а презентуємо тернополянам електромобіль. Це вигідний, безпечний, енергоекономний вид транспорту. Тернопіль відкритий до інновацій. І те, що ми стали одними з трьох перших міст, де впроваджено пілотний проект з впровадження електромобілів - свідчить про це».

Міський голова зазначив, що еко-автомобіль буде використовуватися на потреби управління ЖКГ і це буде одним із кроків до впровадження популярності цього виду автомобілів у Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: Дорога ціна за ...

КОМЕНТАРІ