В області відбудеться ІІІ міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина - бізнес в центрі України» (+фото)

В області відбудеться ІІІ міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина - бізнес в центрі України» (+фото)

22.07.15 15:59 0 655
В області стартувала підготовка до проведення уже ІІІ міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України». Визначено, що згадана міжнародна зустріч відбудеться у переддень святкування Дня міста Вінниця – 4 вересня.

Захід, організований облдержадміністрацією та обласною Радою вже третій рік поспіль є місцем для дискусій керівників підприємств як регіональних, так і з інших областей держави, міжнародних інвесторів та партнерів. Головною метою Міжнародного інвестиційного Форуму є розвиток регіонального, міжнародного співробітництва, презентація інвестиційного потенціалу Вінниччини, пошук бізнесових і приватних контактів, а також обмін досвідом, розвиток інвестицій і нових технологій.

21 липня, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, відбулося перше засідання групи, яка займатиметься підготовкою та організацією Міжнародного інвестиційного форуму.

«Насамперед це іміджовий захід для нашого регіону, який спрямовано на те, щоб показати результати, яких вже вдалося досягти на Вінниччині та наочно продемонструвати великий потенціал, що має наша область. Ми розуміємо, що під час форуму навряд чи будуть підписані договори про співпрацю, але під час таких заходів напрацьовуються контакти для залучення інвестицій. Форум змінює формат та буде проходити за європейськими стандартами. Насамперед, це велика дискусія, яка буде розділена на блоки по галуззям, в ході якої ідеї для інвестування продемонструють експерти, в ролі яких виступають підприємці, що мають успішний бізнес в області. Надійний Вінниччина партнер чи ні розповідатимуть координатори міжнародних проектів, які реалізуються в регіоні» – зазначив Андрій Гижко.

Також, в рамках форуму іноземців та учасників заходу з інших регіонів ознайомлять із умовами ведення бізнесу на Вінниччині, зокрема вони відвідають діючі місцеві підприємства. Крім того, запрошенні на міжнародну зустріч зможуть разом із вінничанами відзначити День міста Вінниці.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ