Рятувальники Житомирщини привітали з 80-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони Станіслава Куликівського

Рятувальники Житомирщини привітали з 80-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони Станіслава Куликівського

22.07.15 10:47 0 614
У день народження 20 липня привітати з 80-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони Станіслава Куликівського зібралися рятувальники Житомира та Управління ДСНС України у Житомирській області.

Станіслав Іванович вийшов на заслужений відпочинок у 1989 році у званні підполковника внутрішньої служби, віддавши 35 років улюбленій справі життя - службі у пожежній охороні, відповідаючи за забезпечення пожежної безпеки на об’єктах і населених пунктах. Пройшов шлях від районного пожежного інспектора до заступника начальника відділу пожежної охорони Управління внутрішніх справ Житомирської області. Зважаючи на те, що потужних промислових та сільськогосподарських об’єктів на ті часи в області було надзвичайно багато, працювати доводилося практично в цілодобовому режимі, інколи по тижню у відрядженнях, аби передбачити і вжити усі необхідні протипожежні заходи задля недопущення пожеж і людських жертв. Крім того на органи ДПН тоді покладалося і завдання щодо розслідування причин пожеж, організації профілактичної роботи серед населення, на підприємствах, установах та закладах.

«З усім цим обсягом роботи на «відмінно» справлявся мій заступник, і мій надійний тил – Станіслав Куликівський – наголосив перед колективом рятувальників очільник пожежної охорони області у 80-х роках полковник у відставці Борис Чумак. - Я був упевнений в успішному результаті будь-якої справи, якщо за неї брався наш сьогоднішній ювіляр. До речі, на його долю випали і часи розбудови підрозділів та музею пожежної охорони, і ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. У перші тижні після аварії він брав участь в евакуації людей із 30 кілометрової зони відчуження Народицького та Овруцького районів Житомирської області, організовував заміри радіації, визначав контури майбутньої забороненої для в’їзду радіаційно-забрудненої зони».

Вітаючи ювіляра з Днем народження, керівник рятувальної служби області Ігор Нікітчук подякував Станіславу Івановичу за самовіддану службу, побажав ювілярові здоров’я та запевнив, що на підтримку колег в усіх підрозділах ДСНС області він завжди може розраховувати.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Родини загиблих в АТО ...
Наступна новина: Чернівці: Городянам радять ...

КОМЕНТАРІ