В Житомирській області аби запобігти пожежам в лісових масивах рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з населенням

В Житомирській області аби запобігти пожежам в лісових масивах рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з населенням

22.07.15 12:17 0 615
З метою недопущення виникнення пожеж та проведення профілактично-роз’яснювальної роботи працівники Житомирського міського відділу ДСНС в області посилено проводять рейди дотримання вимог пожежної безпеки відпочиваючими в лісових масивах.

21 липня перевіряючі завітали до найбільш відвідуваних та улюблених місць житомирян, а саме до лісових масивів на території Гідропарку.

Під час рейду з населенням проводилась роз’яснювальна робота щодо небезпеки розведення багаття в лісних масивах і заборони їх розведення в хвойних лісах. Відпочиваючим вручалися листівки щодо недопущення виникнення пожеж та інструкції дій при виявленні пожеж в лісах.

Нажаль, люди в основному забувають про правила поведінки. Залишають не загашене багаття, кидають недопалок в сухостій і це призводить до пожежі.

Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до наслення з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в лісах. Але якщо така біда виникла, то необхідно терміново телефонувати за номером «101».

Пам’ятайте: Вогонь несе небезпеку, призводить до людських жертв та травм, завдає шкоди навколишньому природному середовище! Зробіть усе можливе для того, щоб не допустити пожеж!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ