Житомирщина: за добу рятувальниками області ліквідовано 4 пожежі в господарських спорудах

Житомирщина: за добу рятувальниками області ліквідовано 4 пожежі в господарських спорудах

22.07.15 16:24 0 589
20 липня о 14:15 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про загоряння у сараї, який знаходиться у селі Тишів.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що вогнем охоплено дах сараю. Вогонь загрожував розповсюдитись по всій площі будівлі, під дахом якої знаходиться і літня кухня. Завдяки оперативним діям рятувальників цього не сталося. Вже о 14:41 пожежа була локалізована, остаточно її ліквідувати вдалося о 14:15. Вогонь встиг знищити лише покрівлю.

Як з’ясувалося, цього дня власниця будівлі розтопила в приміщені грубку, біля якої стояв наповнений мішок. Не виключено, що саме він і зайнявся. Наразі остаточна причина встановлюється фахівцями.

Також за добу рятувальниками області ліквідовано ще 3 пожежі в господарських спорудах. У Малинському, Баранівському та Ємільчинському районах. Загиблих та травмованих внаслідок подій немає. Обставини пожеж встановлюються.

Фахівці ДСНС вкотре наголошують на необхідності дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, не використовувати відкритий вогонь у приміщенні і своєчасно усувати несправності електропроводки та приладів, що топляться на твердому паливі.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ