В Закарпатській області прокуратура звернулася до суду з позовами задля встановлення законності у сфері земельних правовідносин

В Закарпатській області прокуратура звернулася до суду з позовами задля встановлення законності у сфері земельних правовідносин

22.07.15 15:31 0 640
За результатами виявлених порушень щодо недоотримання коштів до бюджету, прокуратурою міста Мукачева до господарського суду Закарпатської області заявлено три позовні заяви до суб’єктів господарювання міста про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок нормативно грошова оцінка яких становить майже 18 млн. грн.

Прокуратурою міста Мукачево вживаються заходи щодо приведення правочину, а саме договору оренди земельних ділянок у відповідність до чинного законодавства, що у свою чергу призведе до додаткового отримання місцевим бюджетом коштів, позитивно вплине на надходження коштів до місцевого бюджету.

Як повідомив заступник прокурора міста Михайло Пантьо, прокуратура міста стала на захист територіальної громади міста Мукачево щодо внесення змін до договорів оренди земельних ділянок в частині збільшення орендної плати за використання земельних ділянок у зв’язку із збільшенням їх нормативної грошової оцінки.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ