На Хмельниччині на річці Дністер врятовано людину

На Хмельниччині на річці Дністер врятовано людину

22.07.15 11:02 0 613
20 липня о 18:00 під час патрулювання на р. Дністер особовим складом чергової зміни 2-го водолазно-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС області, що розташоване в с. Рудківці Новоушицького району було виявлено, що на відстані близько 1000 метрів від берега приспустив надувний човен на якому був чоловік, який подавав сигнали про до допомогу.

Не гаючи часу, рятувальники за допомогою човна «Бріг-Б420» оперативно дісталися до потерпілого та доставили його, разом з плавзасобом до берега. Потерпілим виявився чоловік 1978 року народження, мешканець м. Бар Вінницької області.

Рятувальники ДСНС вкотре застерігають громадян не заходити у воду в незнайомому місці та напідпитку, уникати води із швидкою течією, ніколи не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. У воду слід заходити повільно, обережно пробуючи дно ногою, купатися краще там, де є рятувальні служби. Утримуйтеся від далеких запливів, адже переохолодження – головна причина трагічних випадків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 395 службовців Вінницької ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ