На Тернопільщину із зони АТО повернулись податківці

На Тернопільщину із зони АТО повернулись податківці

22.07.15 12:15 0 574
З квітня по липень у зоні АТО перебували 6 працівників оперативних підрозділів органів ДФС у Тернопільській області. Працівники спецпідрозділу «Фантом» несли службу на контрольних пунктах в'їзду/виїзду.

21 липня в приміщенні Головного управління ДФС в Тернопільській області їх урочисто зустріли та

відзначили.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна подякував податківцям за мужність і патріотизм.

«Країна у складних умовах, тому всі маємо захищати Батьківщину. Це наш обов`язок, винятків нема ні для кого. маю честь подякувати кожному працівнику фіскальної служби, котрий виконав свій обов`язок. Дай Боже, щоб нам тут ніколи не довелося бачити те, що бачили там!».

Відтак Степан Барна вручив вручив грамоти податківцям, які повернулися із зони АТО.

« ми зібрались для того, щоб привітати наших працівників, які повернулися за ротацією із зони проведення антитерористичної операції. Шестеро наших колег впродовж трьох місяців несли службу на контрольних пунктах в'їзду/виїзду. Вони за власним бажанням працювали в небезпечних для життя умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни», - зазначив начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУ ДФС у Тернопільській області, на всеукраїнському рівні до складу підрозділу «Фантом» входить понад 120 офіцерів податкової міліції, які на добровільних засадах несуть службу у зоні АТО. Працюють вони у двох напрямах. По-перше, на офіційних переходах, пунктах пропуску, де контролюють вантажошляхи, автомобільні та залізничні переїзди. По-друге, у складах мобільних груп патрулюють лінію розмежування, так звану «зеленку».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ