На Хмельниччині затримали трійцю зловмисників,які обікрали місцевого підприємця

На Хмельниччині затримали трійцю зловмисників,які обікрали місцевого підприємця

22.07.15 08:43 0 605
Зловмисники викрали з фермерського господарства ноутбук та бензиновий генератор іноземного виробництва на загальну суму близько 15 тисяч гривень. Речі вилучено та найближчим часом буде повернуто власнику.

До Ярмолинецького райвідділу міліції звернувся 56-річний житель міста Хмельницького із заявою про крадіжку з його фермерського господарства бензинового генератора та ноутбука. Загальна вартість викраденого, за його словами, склала 15 тисяч гривень.

Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що напередодні до потерпілого навідувалася місцева жителька зі своїм співмешканцем. Гості робили вигляд, що їх цікавить придбання кози, адже саме розведенням цих тварин займався потерпілий. Насправді ж приглядались до того, що можна вкрасти.

У ході реалізації даної інформації за підозрою у вчиненні крадіжки правоохоронці затримали трьох жителів району віком 17, 22 та 26 років, які у скоєному зізналися. Підозрювані розповіли, що на власному автомобілі під'їхали на територію фермерського господарства та, знаючи, що власника на території господарства не буде, викрали ноутбук і генератор, які в подальшому продали. На даний час усі речі вилучено та після проведення експертизи буде повернуто власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: вогнеборці ...
Наступна новина: На Вінничині через пустощі ...

КОМЕНТАРІ