У Львівській області вогнеборці ліквідували 3 пожежі в підвалах житлових будинків та врятували життя людини

У Львівській області вогнеборці ліквідували 3 пожежі в підвалах житлових будинків та врятували життя людини

22.07.15 09:57 0 572
20 липня о 19:54 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Городоцька, 201 в комірці підвалу розміром 2 х 3 м. трьохповерхового житлового будинку. І вже о 19:59 рятувальники прибули на місце події, де почали працювати в складі ланки газодимозахисної служби в зв’язку з великим задимленням. Вогнем знищено: дерев’яні двері комірки, пошкоджено комірку і речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.. Пожежу ліквідовано о 20:25 в складі 8 чоловік особового складу.

Цього ж дня о 21:28 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Зубрівська, 25 в комірці підвалу розміром 3 х 3 м. дев’ятиповерхового житлового будинку. На момент прибуття пожежо-рятувального підрозділу стало відомо, що в підвалі знаходиться чоловік. Вогнеборці не гаючи часу знайшли чоловіка в задимленому підвалі і вивели на свіже повітря та передали медикам. На даній пожежі вогнем знищено: речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м.. та врятовано 1 особу. Пожежу ліквідовано о 21:58 в складі трьох ланок газодимозахисної служби, 12 чоловік особового складу та 2 автомобілів спец техніки.

Також, 21 липня о 00:14 на пункт зв’язку служби порятунку «101» м.Львова надійшло повідомлення про пожежу по вул. Верхратського, 12 в підвалі трьохповерхового житлового будинку. Внаслідок великого задимлення рятувальники вивели 20 жителів будинку. Пожежу ліквідовано о 00:39 в складі чотирьох ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі було залучено 17 чоловік особового складу та три одиниці спец техніки. Вогнем знищено: речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м. Причини займання встановлюються. Постраждалих на пожежі немає.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області в ...

КОМЕНТАРІ