Волинь: звернення прокурора області

Волинь: звернення прокурора області

23.07.15 12:11 0 602
Шановні волиняни!

В час, коли на Сході України тривають воєнні дії, ми всі маємо усвідомлювати, що лиш наша єдність, відповідальність, громадянська та правова свідомість є запорукою збереження нашої країни.

Попри те, що волиняни ніколи не були носіями сепаратизму чи екстремізму, звертаюся до вас із проханням – будьте пильними, не піддавайтеся на провокативні заклики осіб, зацікавлених у вчиненні протиправних дій задля дестабілізації ситуації в області та державі.

Недопустимими є випадки неправомірного носіння чи використання зброї, поява у громадських місцях у балаклавах, участь у несанкціонованих зібраннях та інші порушення чинного законодавства.

Зберігаймо спокій. Запевняю вас, що усім проявам зневаги до Закону, ким би вони не вчинялися, буде надано відповідну правову оцінку. Особи ж, які чинитимуть протиправні дії, понесуть відповідальність.

Звертаючись до правоохоронців, наголошую, що недопустимими є бездіяльність, невтручання у ситуацію або невиконання покладених на правоохоронні органи обов’язків щодо запобігання проявам сепаратизму чи іншим порушенням закону і реагування на них.

Першочерговим завданням українського суспільства є забезпечення стабільності й правопорядку в державі. Тому усі громадяни, учасники громадських організацій та формувань, працівники правоохоронних органів, органів влади й місцевого самоврядування повинні дотримуватися законів і пам’ятати про особисту відповідальність за свої вчинки та за майбутнє країни.

Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ