В Луцьку “Квітковий ринок” облаштують на проспекті Волі,41,біля магазину “Знання”

В Луцьку “Квітковий ринок” облаштують на проспекті Волі,41,біля магазину “Знання”

23.07.15 09:16 0 608
Тривалий час ведуться розмови про необхідність перенесення так званого “квіткового ринку” зі скверу біля будинків на проспекті Волі, 3, 5. Мешканці вищезазначених будинків неодноразово скаржилися щодо незручностей, які їм створюють продавці квітів. Поряд з підприємцями торгівлю на тротуарі вели й звичайні громадяни. Однак, це є порушенням діючих норм і правил.

Для приведення у належний стан торгівлі квітів і зняття соціальної напруги на шнє засідання виконавчого комітету управлінням містобудування та архітектури підготовлено проект рішення “Про внесення зін до рішення виконавчого комітету міської ради від 05.04.2012 № 229-1 “Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”. Згідно з ним пропонується внести зміни у схему розміщення тимчасових споруд на проспекті Волі з метою влаштування місць для торгівлі квітами на проспекті Волі, 41 (біля магазину “Знання”). Начальник управлінням містобудування та архітектури Леонід Герасимюк зауважив, що там є необхідна площа для цих цілей і місця вистачить всім.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що необхідно навести лад з торгівлею квітів у центрі міста. Біля магазину “Знання” є нормальні площі. Проте, на його думку, оптимальним варіантом було б, щоб у майбутньому квітами торгували у підземному переході в центрі Луцька. Це було б зручно для всіх. Міський голова зауважив, що поки перенесення торгівлі квітів на проспект Волі, 41 не буде вирішено, то “квітковий ринок” функціонуватиме на нинішньому місці.

Член виконкому Михайло Щур підтримав ідею перенести торгівлю квітами до магазину “Знання”. Проте, він запропонував, аби одне з комунальних підприємств облаштувало там торгові ряди чи павільйони для реалізації квітів. За його словами, таким чином можна буде зробити все у єдиному стилі та естетично виглядатиме. Крім того, за здачу в оренду цих місць можна буде отримати додаткові кошти.

Підтримав цю ідею й міський голова Микола Романюк та наголосив на необхідності її вивчення.

Зрештою, члени виконкому підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: сергій Надал ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ