Луцьк: у місті облаштують додаткові зупинки електротранспорту “на вимогу”

Луцьк: у місті облаштують додаткові зупинки електротранспорту “на вимогу”

23.07.15 08:38 0 599
Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету внесено доповнення до рішення виконкому від 27.04.2012 № 259-1 “Про затвердження та облаштування зупинок на вимогу на маршрутах електротранспорту”. Заступник начальника управління транспорту та зв'язку Олександр Середа поінформував присутніх, що до них звернулося керівництво Луцького підприємства електротранспорту, яке, з метою задоволення потреби в пасажирських перевезеннях, запропонувало доповнити перелік місць для облаштування зупинок громадського транспорту “на вимогу” для тролейбусів. Так, додатково електротранспорт зупинятиметься на наступних зупинках: вул.Рівненська, 114 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування за АЗС ANP вул.Рівненська, 76); вул.Рівненська, 137 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (вул.Підгаєцька); вул.Рівненська, 83 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (магазин “Обнова”); пр.Волі, 36 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (Педагогічний коледж); пр.Соборності, 13 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (магазин “Наш край”); пр.Соборності, 27 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (навпроти ресторану “Княжий двір”); пр.Перемоги (навпроти будинку №7 - на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (Меморіал “Вічна Слава”); пр.Перемоги (навпроти будинку №8 - на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (Стадіон “Авангард”); вул.Львівська, 63 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (Ощадбанк); вул.Потебні, 48 (на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (Обласний онкологічний диспансер); вул.Потебні (навпроти будинку №48 - на зупинці на вимогу пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (Обласний онкологічний диспансер).

Також Олександр Середа запропонував ліквідувати зупинки “на вимогу” на автобусних маршрутах загального користування як такі, що не забезпечують безпеку перевезень, а саме: на пр. Відродження, 7 (поблизу вул. Щусева); на вул. Ковельській, 63 (вул. Фабрична); на вул. Ковельській, 29 (поблизу аптеки); на пр. Перемоги, 21 (школа №15); на вул. Рівненській, 52б (кафе “Явір”).

Члени виконкому підтримали запропоновані зміни.

Крім того, під час розгляду цього питання повідомили, що незабаром буде ліквідовано пішохідний перехід перед шляхопроводом на проспекті Перемоги, адже він є аварійно-небезпечним. У з'язку з цим, департаменту ЖКГ дано доручення виготовити і встановити загороджувальні турнікети, аби громадяни не переходили дорогу у недозволеному місці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ