У Луцьку з'явиться новий автобусний маршрут

У Луцьку з'явиться новий автобусний маршрут

23.07.15 16:47 0 641
Заступник начальника управління транспорту та зв'язку Олександр Середа представив на розгляд членів виконкому проект рішення “Про відкриття автобусного маршруту № 33 «Центральний ринок – вул. Єршова» та оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування, затвердження об'єкту конкурсу та графіка проведення”. За його словами, до міського голови звернулись мешканці вулиць Огієнка та Клима Савура з проханням організувати рух громадського транспорту по цих вулицях.

Він наголосив, що управління транспорту та зв'язку звернулось до перевізників міста з пропозицією внесення змін в існуючі автобусні маршрути в частині проїзду по вулицях Огієнка та Клима Савура. Однак, згоди ні від кого не отримали.

Тому прийнято рішення внести доповнення до мережі автобусних маршрутів загального користування в місті Луцьку, відкривши новий автобусний маршрут №33 «Центральний ринок – вул. Єршова». Він проходитиме наступними вулицями:

- в прямому напрямку від Центрального ринку вулицями та проспектами: Глушець, Паркова, Винниченка, Перемоги, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Єршова;

- в зворотному напрямку вулицями та проспектами: Єршова, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.

На маршрут планується залучити 4 автобуси пасажиромісткістю не менше 32, встановити звичайний режим руху з інтервалом в години “пік” 16 хвилин.

Для визначення перевізника, який обслуговуватиме цей маршрут, організовується відповідний конкурс. Прийом документів проводитиметься з 30 липня до 13 серпня 2015 року. Сам конкурс відбудеться 31 серпня.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що до нього уже неодноразово зверталися мешканці вулиць Клима Савура, Огієнка, 8 березня та інших з проханням, аби там курсувало маршрутне таксі. За його словами, такі прохання надходили переважно від людей похилого віку, яким важко йти до проспектів Перемоги чи Волі, аби сісти у громадський транспорт і доїхати до ринку чи соціальних установ.

Під час розгляду прозвучало ряд зауважень та пропозицій. Обговоривши їх, члени виконкому підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пищевые добавки в России
Наступна новина: Какие есть фильтры для воды

КОМЕНТАРІ