В Луцьку оздоровлення дошкільнят

В Луцьку оздоровлення дошкільнят

23.07.15 16:15 0 615
В дошкільному навчальному закладі № 2 навчально-виховні і оздоровчі заходи проходять змістовно і цікаво. Основна увага приділяється загартуванню і оздоровленню дошкільнят. З цією метою педагоги закладу проводять ранкові прийоми і гімнастику на повітрі, використовують в своїй роботі загартовуючі процедури: обливання ніг водою контрастної температури, ходьба по доріжках здоров'я і траві босоніж, сон при відкритих фрамугах, сонячні і повітряні ванни, оздоровчі хвилинки, вмивання рук і обличчя після денного сну.

Педагоги продовжують роботу по використанню здоров'ятворчих (сендплей, казкотерапія, музикотерапія, кольоротерапія) і здоров'язбережувальних ( валеокорекція, елементи методики В,Ф.Базарного, дихальна гімнастика А.Н.Стрельнікової, етюди душі, «Цілющі мудри», вправи на розвиток дрібних м'язів руки, обличчя та інших груп м'язів технологій.

Вихователі організовують з дітьми розваги та ігри спортивного характеру.

Вихователі залучають дошкільнят до активного пізнання природи, вивчення її законів, тому використовують з дітьми дослідницько-пошукову діяльність.

Екскурсії в зоопарк, у Волинський краєзнавчий музей, де діти не лише ознайомлюються з особливостями природи рідного краю в літній період, а й збагачують свої знання про історію виникнення природних об'єктів з точки зору народних переказів і легенд, – запам'ятається малюкам надовго.

Активно залучаються дошкільнята до праці, виконуючи трудові доручення при догляді за клумбами та дитячими городами. Важливим є те, що результати своєї праці діти мають змогу споживати.

Для створення вихованцям емоційно-сприятливої атмосфери в ДНЗ педагоги проводять цікаві розваги, щоб малюки зростали щасливими і здоровими.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мои впечатления от ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ