В Житомирській області у сільському ставку втопився 9-річний хлопчик

В Житомирській області у сільському ставку втопився 9-річний хлопчик

23.07.15 10:13 0 623
21 липня на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про те, що у с. Щорсівка втопилася дитина. Про це рятувальників сповістили фахівці служби «103».

Як з’ясувалося, 9-річний хлопчик катався селом на велосипеді, а потім грався біля помешкання. Коли батько дитини прийшов з роботи, мама почала кликати сина на вечерю. Хлопчик так і не відгукнувся. Мати здивувалася, що дитина її не почула і пішла з чоловіком шукати сина. Знайти його не вдавалося, тож на допомогу прийшли небайдужі селяни.

Потім батько збагнув, що вони не перевірили ставок неподалік від їхньої оселі. Саме там, на поверхні води він і виявив тіло хлопчика. Ознак життя малий уже не подавав. Дитина плавати не вміла. Крім того була в одязі. Ймовірно, хлопчик з’їхав у воду і не зміг випливти, адже там крутий обрив близько 2 м. Усі обставини пригоди з’ясовують правоохоронці.

Шановні мешканці області! Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області закликає вас під час відпочинку біля водойм дотримуватися елементарних правил безпеки, а також привчати до цього своїх дітей! Не слід забувати приділяти увагу розвагам дітей, які залишаючись наодинці можуть вигадати небезпечні ігри біля води: пірнати з виступів, гірок, дерев, самостійно запливати на великі відстані від берега. Цінуйте та бережіть своє життя та здоров’я!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: на Вижниччині ...
Наступна новина: відбулася нарада щодо ...

КОМЕНТАРІ