В Житомирській області спалювання сухого сміття призвело до займання господарчої будівлі

В Житомирській області спалювання сухого сміття призвело до займання господарчої будівлі

23.07.15 08:04 0 668
21 липня о 12:29 за номером «101» на пункт зв’язку 16 державної пожежно-рятувальної служби м. Радомишль схвильований жіночий голос повідомив про те, що в с. Потіївка по вул. Заляського сталася пожежа господарчої будівлі.

По прибуттю на місце виклику чергового караулу рятувальників було встановлено, що дах господарчої будівлі згорів повністю, горить дах житлового будинку по всій площі, вогонь перекинувся на сусідні житловий будинок та дерев’яну господарчу споруду. На гасіння пожежі додатково було викликано друге відділення вогнеборців 16-ї ДПРЧ м. Радомишль. Пожежу ліквідовано о 17 год. 20 хв.

При огляді місця події та опитуванні очевидців встановлено, що пожежа розпочалася на відкритій території житлового сектору зі сторони городів господарств через спалювання сміття. Внаслідок сильного вітру вогонь розповсюдився по городу до обійстя та загорілася господарча будівля. Вогнем знищено житловий будинок, дві господарські будівлі та покрівлю житлового будинку.

Рятувальники нагадують про небезпеку використання відкритого вогню, розведення багаття у вітряну погоду. У поточному році в Радомишльському районі вже виникло 66 пожеж, що на 27 більше, ніж торік. Тільки у березні в районі трапилося більше 30 пожеж спричинених спалюванням сухої рослинності громадянами.

Загалом по області за добу рятувальниками ДСНС ліквідовано 8 пожеж, загиблих та травмованих немає. Кількість пожеж зросла у порівнянні з минулим роком на 70 відсотків.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: в ...
Наступна новина: В Луцьку не розминулися дві ...

КОМЕНТАРІ