На Хмельниччині у рамках дев’ятої ротації на схід країни відправилися 11 рятувальників ДСНС

На Хмельниччині у рамках дев’ятої ротації на схід країни відправилися 11 рятувальників ДСНС

23.07.15 08:04 0 628
22 липня до зони проведення антитерористичної операції на сході країни, для заміни своїх колег, вирушили вісім рятувальників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, крім того до них приєдналися троє тернопільських рятувальників.

Працівники ДСНС вишикувалися біля Загону, куди провести їх зібралися рідні та близькі. З напутнім словом перед від'їздом до колег звернувся заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Петро Сибіга, який нещодавно сам повернувся з зони проведення АТО. «Ситуація в країні залишається складною, але ви маєте чітко і беззаперечно виконувати всі поставлені завдання, а найголовніше – дотримуватися заходів безпеки», - зазначив Петро Сибіга.

За кілька днів у рамках дев’ятої ротації до Хмельницького повернуться сім рятувальників, які 45 діб разом із колегами з інших областей виконували поставлені завдання за призначенням на теренах Луганської та Донецької областей в оперативному штабі АТО. Всі вони на інженерній та спеціальній техніці ДСНС проводили аварійно-рятувальні роботи з відновлення систем життєзабезпечення та інфраструктури краю. Зазначимо, що з початку проведення антитерористичної операції, на Сході України працювало 86 рятувальників із області.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: в ...
Наступна новина: В Луцьку не розминулися дві ...

КОМЕНТАРІ