Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся конкур на кращого диспетчера

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся конкур на кращого диспетчера

23.07.15 14:32 0 626
22 липня в Управлінні ДСНС в області відбувся другий етап конкурсу «Кращий за професією серед диспетчерів», в якому взяли участь 16 працівників територіальних підрозділів. Конкурс складався з двох частин – теоретичної та практичної. Теоретична частина відбулася у вигляді тестування, практична – у формі здачі заліків зі спеціальної фізичної підготовки: підтягування на перекладині, біг на сто та тисячу метрів. Адже хороша фізична форма для диспетчерів так само важлива, як і досконале володіння теоретичними знаннями.

За підсумками двох частин конкурсу перше місце здобула диспетчер ОКЦ У ДСНС в області Ганна Назарук, друге – диспетчер Калуського гарнізону – Тетяна Марущак, третє – диспетчер Надвірнянського гарнізону – Віта Мазур.

За словами голови комісії конкурсу начальника відділу реагування на НС У ДСНС в області Тараса Кочкодана, диспетчери підрозділів продемонстрували високий рівень підготовки та волю до перемоги, особливо це стосується прекрасної половини – жінок-диспетчерів, які й склали лідерську п’ятірку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині хотіли ...
Наступна новина: Чернівці: Активна молодь ...

КОМЕНТАРІ