У Львові команда Cадового знущається над батьками музиканта Андрія Кузьменка

У Львові команда Cадового знущається над батьками музиканта Андрія Кузьменка

23.07.15 15:34 0 1724
20 липня 2015 року у ЗМІ з'явилась інформація, що обурила всіх поціновувачів творчості Андрія Кузьменка: зі слів матері покійного музиканта, у Львівській міськраді "Свобода" нібито виступила проти створення скверу відомого співака. У цьому зв'язку голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Любомир Мельничук зробив від імени націоналістичної фракції офіційну заяву, охарактеризувавши зазначені повідомлення у ЗМІ як дезінформацію та свідому спекуляцію на імені відомого музиканта.

Любомир Мельничук зазначив: "Перш за все, нам цікаво, хто дезінформував батьків Андрія Кузьменка, що нібито "Свобода" – проти скверу, адже ми шануємо пам'ять відомого співака та повністю підтримуємо ідею вшанування цього відомого виконавця.

Також зауважимо: спочатку чиновники Садового висунули ідею вшанувати пам'ять Скрябіна, надавши цій ідеї особливого статусу, але згодом не змогли домовитися між собою. Нам незрозуміло, чому в свої брудні ігри чиновники вплутали депутатів від "Свободи", які взагалі не мають жодного відношення до виконавчого апарату Львівської міськради. Більше того, інформацію щодо вшанування пам'яти Андрія Кузьменка ми дізналися зі ЗМІ.

Нам прикро, що команда Садового своїми брудними ігрищами навколо цієї ідеї спромоглася образити батьків покійного. Ми звертаємося до міського голови Андрія Садового та партії "Самопоміч" із закликом припинити спекулювати ім'ям відомого музиканта Андрія Кузьменка!".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ