Спортовці зі Львівщини вирушили на Всесвітні спеціяльні Олімпійські ігри

Спортовці зі Львівщини вирушили на Всесвітні спеціяльні Олімпійські ігри

23.07.15 17:50 0 741
20 липня 2015 року двоє спортовців із особливостями розумового та фізичного розвитку з міста Червоноград, що на Львівщині, – 25-річний Андрій Філін та 15-річна Світлана Росоловська, – у складі збірної команди України вирушили на Всесвітні літні спеціяльні Олімпійські ігри, які відбуватимуться в американському Лос-Анджелесі 24 липня – 2 серпня.

Спортовці зі Львівщини представлятимуть Україну у змаганнях із плавання. Висловити їм свою підтримку перед відправлення на змагання прибули депутат Львівської міськради від ВО "Свобода", голова федерації плавання Львівщини Андріян Гутник, керівник проєкту "СО – Львів" Андрій Породко, батьки та представники ЗМІ.

"Наші плавці з особливостями розумового та фізичного розвитку вже неодноразово доводили свою майстерність на міжнародних змаганнях у різних країнах Европи, виборюючи призові місця – упродовж останніх двох років вони поповнили українську скарбницю п'ятьма золотими, п'ятьма срібними та чотирма бронзовими медалями.

На цих змаганнях спортсмени матимуть змогу не лише продемонструвати свої можливості на світовому рівні, але й набути неабиякий досвід. До таких грандіозних подій усі готувалися довго та сумлінно. Попри теперішній важкий стан у країні, ми не припиняємо підтримувати наших спортовців для гідного представлення держави. Цього року ми щиро вболіваємо за усіх атлетів, які представляють нашу державу. Вони заслуговують на те, щоби про них знали і в Україні, і в усьому світі", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Довідка: Всесвітні Спеціяльні олімпійські ігри – це найважливіша подія Спеціяльного олімпійського руху. Захід відбувається кожні 2 роки з чергуванням Літніх та Зимових ігор. Цього року організатори очікують близько 7 тис. учасників з понад 170 країн світу, які впродовж 10 днів змагатимуться у 22 різних видах спорту, в тому числі і плаванні.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=0PstoqnXwog

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надходження до бюджету ...
Наступна новина: На Вінниччині намолочено ...

КОМЕНТАРІ