У Чернігові комунальні підприємства та організації готуються до зими

У Чернігові комунальні підприємства та організації готуються до зими

23.07.15 08:06 0 652
У Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови Володимира Кривенка відбулось засідання міського оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2015 – 2016 років.

На засіданні були присутні голови районних у місті Чернігові рад, начальники структурних підрозділів міської ради, керівники комунальних підприємств та організацій міста, які входять до складу міського оперативного штабу.

Учасники наради обговорили проблемні питання, які виникли в процесі виконання плану заходів з підготовки житлового фонду, об'єктів житлово-комунального господарства і соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Основна увага приділялася комплексній підготовці наявних об'єктів теплопостачання, ремонту покрівель житлових будинків, закладів освіти та охорони здоров'я, ремонту снігоприбиральної техніки тощо.

Заступник міського голови звернувся до керівників житлово-комунальної сфери та теплогенеруючих підприємств з вимогою щодо забезпечення належної якості виконуваних робіт та закликав спільно відпрацьовувати всі проблемні питання.

Представник Інспекції держенергонагляду акцентував увагу всіх присутніх на забезпеченні перевірки всіх внутрішніх систем опалення, гарячого та холодного водопостачання, енергозабезпечення будинків (щитових), опалювальних печей.

Резюмуючи, В. Кривенко наголосив, що всі підприємства та організації, відповідальні за підготовку до осінньо-зимового періоду, повинні виконати затверджений план на 100% до 1 жовтня 2015 року, а до цього часу своєчасно надавати відомості про результати виконаних робіт. Зокрема, забезпечити готовність водопровідних, каналізаційних, теплових мереж житлових будинків, виробничих приміщень, закладів освіти, охорони здоров'я та культури до роботи в зимових умовах.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ