Рівненщина: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на ПАТ «ВОЛИНЬ-ЦЕМЕНТ»

Рівненщина: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на ПАТ «ВОЛИНЬ-ЦЕМЕНТ»

23.07.15 14:13 0 640
22 липня відбулися тактико-спеціального навчання за участю аварійно-рятувальних служб міста Здолбунів по гасінню пожежі та проведенню рятувальних робіт на приватному акціонерному товаристві «ВОЛИНЬ-ЦЕМЕНТ».

За тактичним задумом виникла пожежа на дільниці пакувального відділення підприємства. До місця виклику прибув черговий підрозділ 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. На цей час персонал самостійно намагався ліквідувати займання. Керівник гасіння пожежі від чергового об’єкту дізнався про наявну велику кількість готової продукції на дільниці та що у приміщенні є людина. Отримавши інформацію про відключення об’єкту від електропостачання рятувальники приступили до ліквідації пожежі.

Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання винесли із задимленого приміщення на свіже повітря потерпілого. Після надання першої долікарської допомоги врятованого передали медикам. Інша група вогнеборців в осередок займання подала два водяних стволи та ще один на захист будівельних конструкцій суміжних до складу приміщень. За п’ять хвили умовна пожежа була ліквідована.

Для участі у тактико-спеціальних навчаннях було залучено аварійні бригади Здолбунівської газової дільниці, ПАТ ”АЕС Рівнеобленерго”, чергова служба Здолбунівського МВ УМВС, медична служба, а також понад 10 рятувальників і 4 одиниці пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України закликає ...
Наступна новина: Хмельниччина: відкрито ...

КОМЕНТАРІ