Сергій Тарашевський: «Обласна рада зацікавлена у легалізації користування надрами на Тернопільщині»

Сергій Тарашевський: «Обласна рада зацікавлена у легалізації користування надрами на Тернопільщині»

23.07.15 12:17 0 618
На цьому наголосив перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський під час розширеного засідання колегії, яке відбулося в обласному управлінні МВС. На ньому йшлося про підсумки оперативно-службової діяльності у першому півріччі 2015 року та заходи щодо вдосконалення подальшої роботи працівників міліції.

Учасники колегії детально проаналізували результати роботи правоохоронців. Як зазначали виступаючі, впродовж першого півріччя на території Тернопільщини поменшало злочинів середньої тяжкості. Правоохоронці викрили чотири організованих злочинних групи, якими скоєно понад 70 злочинів. Із понад 370 кримінальних правопорушень, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами вчинення економічних злочинів, понад 60 відсотків кваліфіковані як тяжкі та особливо тяжкі.

Під час обговорень серед інших важливих питань піднімалася і проблема незаконного надровидобування на території області.

«Обласна рада зацікавлена у легалізації користування надрами на Тернопільщині. Адже податки з діяльності підприємців наповнюватимуть місцеві бюджети, створюватимуться офіційні робочі місця, - зазначив Сергій Тарашевський. – Звертаюся до правоохоронців виявляти випадки незаконного надровидобування та направляти осіб, які мають бажання займатися цією справою, до обласної ради для виготовлення усіх необхідних дозволів».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ