Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

24.07.15 09:58 0 605
Минулої доби на території Чернівецької області виникло 5 пожеж. Так, у селі Багна Вижницького району пожежа сталася в господарській будівлі. Загорання виникло на горищі будівлі. Через те, що будівля була дерев’яною, вогонь швидко поширювався по конструкціях споруди. Розповсюдженню пожежі також сприяло те, що в будівлі зберігалося сіно та дрова. Оскільки поруч із господарською будівлею знаходилися 2 житлові будинки та гараж, то існувала загроза перекидання вогню на них. На ліквідацію пожежі були направлені рятувальники міста Вижниця та місцева пожежна команда смт. Берегомет. Вогнеборці локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її, не допустивши розповсюдження вогню. Завдяки цьому від знищення були врятовані 2 житлові будинки та гараж. Полум’ям знищено покриття будівлі, частково перекриття, 1 т. сіна.

В селі Бернове Кельменецького району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт. Кельменці відразу виїхали за місцем виклику. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено частково перекриття будинку.

Ще 3 пожежі виникли через загорання сухої трави. Так, в Чернівцях по вул. Заводській та в урочищі «Дубок» Кельменецького району горіла суха трава на відкритій території на площі 2 га.., а в селі Товтри Заставнівського району сталося загорання сухої трави на площі 1 га. В усіх випадках, рятувальники, які виїжджали на місце події, ліквідовували пожежі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ