Івано-Франківщина:  в області зареєстровано 5 пожеж

Івано-Франківщина: в області зареєстровано 5 пожеж

24.07.15 09:47 0 598
22 липня о 18:50 в Коломиї по вулиці Лисенка виникла пожежа в металевому автомобільному гаражі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та закопчено стіни гаража. На пожежі врятовано два поруч розташовані гаражі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

22 липня о 23:25 в селі Сваричів Рожнятівського району виникла пожежа в приміщенні продуктового магазину. Вогнем знищено магазин на площі 28 м.кв. На пожежі врятовано поруч розташований житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 липня о 19:48 в Івано-Франківську по вулиці Молодіжній загорілося побутове сміття в сміттєпроводі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено вхідні двері в приміщення сміттєзбірника. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

22 липня о 14:52 в селі Будилів Снятинського району загорілася суха трава на відкритій території на площі 400 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

З початку року на Прикарпатті виникли 1382 пожежі, у вогні загинули 34 мешканці краю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: спеціалісти ...
Наступна новина: Арматура из стеклопластика

КОМЕНТАРІ