В Закарпатській області у річці Чорна Тиса потонув 20-річний хлопець

В Закарпатській області у річці Чорна Тиса потонув 20-річний хлопець

24.07.15 12:31 0 707
23 липня о 05:30 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття звернулася мати 20-річного хлопця. Жінка повідомила, що її син пішов купатися на річку й не повернувся. Водночас товариш юнака подібну заяву направив до правоохоронних органів. Як згодом з’ясувалося, близько третьої години ночі молодий мешканець смт Ясіня, після вживання спиртних напоїв у барі, разом із другом вирішив відпочити на р. Чорна Тиса неподалік від туристичної бази. Хлопець пірнув у воду й через декілька хвилин зник. І більше його ніхто не бачив.

Для проведення пошукових робіт на місце події залучили гірське пошуково-рятувальне відділення смт Ясіня. О 06:25 бійці ДСНС у водоймі біля берега виявили тіло потопельника. Його передали до рук правоохоронців, які з’ясовують деталі трагічного випадку.

Рятувальники закликають закарпатців! Будьте особливо обережні під час відпочинку на водних об’єктах, оскільки неуважність може призвести до трагедії. Обирайте для купання спеціально відведені місця, у крайньому разі – чистий пологий берег. Плавати краще вранці й ближче до вечора, коли сонце гріє, але немає небезпеки перегрівання. У жодному разі не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння! Не залишайтеся у воді надовго – плавати слід не більше 15-20 хвилин. А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте за обмежувальні знаки.

Особливу увагу слід приділити безпеці дітей на водних об’єктах. У жодному випадку не залишайте малечу без нагляду поблизу водойм. Купатися діти повинні лише під наглядом дорослих, які добре вміють плавати. Не дозволяйте дітлахам бешкетувати на воді, стрибати в річку чи озеро з круч, мостів та інших високих місць, а також запливати далеко від берега. Стежте за тим, аби діти обережно плавали на надувних матрацах та іграшках і не наближалися до суден, човнів і катерів, які можуть пропливати поруч.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Хмельницької ...
Наступна новина: Игровые онлайн автоматы

КОМЕНТАРІ