Державтоінспектори Волині нагадали дітям дорожню абетку,(+фото)

Державтоінспектори Волині нагадали дітям дорожню абетку,(+фото)

24.07.15 15:38 0 695
Щоби нагадати школярам Правила дорожнього руху та попередити можливі дорожньо-транспортні пригоди за їх участю, працівники ДАІ відвідали дитячий табір у Володимирі-Волинському.



Табір «Веселе літо» організували місцеві активісти для тих діток, які не мають можливості поїхати на відпочинок, а відтак канікули проводять вдома. А щоби робити їхнє дозвілля цікавим і пізнавальним, запросили правоохоронців.



- Цей дитячий табір ми проводимо щонеділі, вже третій тиждень. Завжди влаштовуємо діткам тематичні заходи, ж запросили працівників ДАІ. Такі зустрічі для малюків завжди цікаві. І хоча в школі дітей навчають правилам безпеки на дорозі, але завжди доречно нагадати їх ще раз. Добре, що працівники ДАІ відгукнулися, – розповідає Олена Кандиба, активістка, яка допомогла організувати дитячий табір «Веселе літо».



Щоби навчити діток правилам дорожнього руху та попередити можливі дорожньо-транспортні пригоди, правоохоронці провели з ними профілактичні бесіди.



- Зараз в дітей канікули, тож ми хочемо, аби вони не порушували Правила дорожнього руху і берегли своє життя, – розповів начальник ВДАІ з обслуговування міст Володимир-Волинський, Нововолинськ та Володимир-Волинського району УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Демчук.



Насамкінець правоохоронці показали службовий автомобіль ДАІ та спеціальні засоби, які є у ньому, аби теорію, так би мовити, поєднати з практикою. УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ