Голова Хмельницької облдержадміністрації відвідав Шепетівську виправну колонію (№ 98)

Голова Хмельницької облдержадміністрації відвідав Шепетівську виправну колонію (№ 98)

24.07.15 12:19 0 646
22 липня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Михайло Загородний та начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк відвідали Шепетівську виправну колонію (№ 98), де ознайомилися з умовами утримання, праці та харчування засуджених. Супроводжував керівництво начальник управління ДПтС України у Хмельницькій області Андрій Масюта.

Особливу увагу Михайло Васильович приділив виробничому потенціалу установи. Під час обходу виробничої зони голова адміністрації безпосередньо спілкувався із засудженими та ознайомився із зразками готової продукції. Зі сторони засуджених нарікань на умови праці не надходило.

Окремо М.Загородний та В.Худняк ознайомилися із можливостями установи для задоволення релігійних потреб засуджених та відвідали розплідник для утримання службових собак.

На завершення свого візиту очільник області звернув увагу керівництва управління та установи на необхідності подальшого забезпечення прав та законних інтересів засуджених, а також належної організації охорони, нагляду та ізоляції засуджених.

За матеріалами

прес-служби управління ДПтС України

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: рятувальники ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ