У Тернополі презентували інтерактивну карту стану проведення ремонтів

У Тернополі презентували інтерактивну карту стану проведення ремонтів

24.07.15 10:19 0 565
22 липня у приміщенні Тернопільської міської ради була презентована інтерактивна карта стану проведення ремонтних робіт у місті (http://mape.te.ua/), де тернополяни та пересічні користувачі Інтернету зможуть побачити, де проводяться у Тернополі ремонтні роботи, скільки коштів із міського бюджету було витрачено на той чи інший об’єкт.

«Як і обіцяли тернополянам, ми показуємо усі об’єкти, де проводяться ремонтні роботи у місті, - каже міський голова Сергій Надал. - Адже часто до нас звертаються городяни із проханням відремонтувати той чи інший об’єкт, де роботи уже заплановано зробити. А завдяки цій карті тернополяни будуть проінформовані, що робиться у їхньому чи сусідньому будинку, у будь-якій школі, лікарні чи будь-де у місті».

Начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека зазначає, що на інтерактивній карті уже нанесено дані про ремонтні роботи, які цього року виконуються у закладах освіти, спорту та культури, а також у сфері ЖКГ, на дорогах, тротуарах, міжквартальних проїздах.

«Для тернополян ми надали доступ до будь-якого об’єкту, тобто, обираючи інформацію, наприклад, про певну школу, одразу можна побачити скільки коштів і на які ремонтні роботи у даному закладі виділялися та що було зроблено, - каже Юрій Дейнека. - До вересня ми плануємо усі об’єкти розділити ще за певними критеріями, наприклад, за масивами та додати фотографії».

Інтерактивна карта буде оновлюватися постійно. Також через неї можна побачити маршрути громадського транспорту, заклади інфраструктури, туристичні маршрути, незаконні об’єкти торгівлі та інформацію про обраних депутатів у певному окрузі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ