Рівненщина:

Рівненщина: "Смачна" презентація для роботодавців

24.07.15 11:27 0 699
Роботодавці Рівного, Здолбунівського, Дубенського, Костопільського та Острозького районів, які, в основному, працюють у сфері громадського харчування, побували на презентації можливостей Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості щодо підготовки кваліфікованих працівників.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко презентувала роботодавцям усю матеріально-технічну базу комплексу з підготовки фахівців для туристичної сфери, готельного господарства та ресторанної справи. Вона також розповіла про методичне забезпечення, новітні технології, які впроваджено у навчальний процес, можливості використовувати різноманітні форми професійної підготовки та підвищення кваліфікації працівників на замовлення роботодавців, участь роботодавців у розробці навчальних планів та програм, організацію виробничої практики.

Ділова зацікавлена розмова продовжилася у навчальному ресторані. Тут роботодавці стали учасниками державної кваліфікаційної атестації у групі кухарів, які упродовж шести місяців опановували секрети «смачної» професії.

Випускники під керівництвом майстра виробничого навчання Наталії Тис підготували свої кваліфікаційні страви та презентували їх гостям. Тут були і розкішна фарширована щука, і паста «карбонара», і чевапчичі з вишуканим соусом, і ще чимало інших апетитних страв. Роботодавці дегустували, ставили запитання щодо складників та застосованих кухарських технологій. Вони переконалися, що сучасна база РЦПТО ДСЗ та досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання дозволяють якісно підготувати кухарів. Звичайно, серед найголовніших чинників успіху – бажання людини здобути професію, досягти хорошого рівня майстерності і постійно самовдосконалюватися. Таких випускників, які демонструють не тільки теоретичні знання, практичні уміння, а ще й зацікавлені своїм фахом та хочуть працювати, роботодавці розбирають відразу. Ось й у цій групі випускники Микола Виногородський, Роман Довгалюк, Ганна Бовгиря та Олег Єршов непогано проявили себе під час виробничої практики у закладах громадського харчування Рівного і залишаться там працювати.

Заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок, спілкуючись із випускниками, цікавилася їхніми планами на професійне майбутнє та перспективами працевлаштування. Роботодавцям вона запропонувала різноманітні форми співпраці зі службою зайнятості.

Інна Василакі, керівник РОК «Підкова», голова державної кваліфікаційної комісії, зазначила, що у Рівненському ЦПТО ДСЗ відповідально підходять до задоволення потреб роботодавців та організації якісного навчального процесу. Вона підкреслила, що тісна співпраця з навчальним закладом у підготовці персоналу допоможе кожному роботодавцю досягти успіху у бізнесі.

Вручаючи випускникам свідоцтва про закінчення навчання, виконуючий обов'язки директора Рівненського ЦПТО ДСЗ Володимир Псюк побажав кухарям успішного працевлаштування і запевнив роботодавців, що навчальний заклад готовий виконувати їхні замовлення щодо професійного навчання потрібних працівників.

Після презентації роботодавці мали можливість поспілкуватися із новоспеченими кухарями і запросити їх на роботу у свої заклади.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ