Любомир Мельничук: "Акція "Купуй українське – не підтримуй бізнесу окупанта!" дає позитивні результати"

Любомир Мельничук: "Акція "Купуй українське – не підтримуй бізнесу окупанта!" дає позитивні результати"

24.07.15 17:28 0 770
У Львові вже понад рік діє ініційована спільно громадськістю та ВО "Свобода" ухвала Львівської міськради, яка передбачає маркування усіх російських товарів на полицях супермаркетів та магазинів. Підбиваючи проміжні підсумки акції, автор зазначеної ухвали свободівець Любомир Мельничук констатував, що продукції держави-окупанта в торговельних закладах міста значно поменшало, а львів'яни можуть свідомо обирати – купувати російське чи ні. Також більшість підприємців припинили закуповувати продукцію російських виробників, замінивши її якіснішими вітчизняними або закордонними аналогами.

Автор ухвали Любомир Мельничук наголосив: незважаючи на те, що чиновники Садового та представники правоохоронних органів не стежать за виконанням цієї ухвали, завдяки ініціативі та свідомості львів'ян кількість продажів російських товарів зменшилася в рази, хоча у місті й надалі є місця, де продовжують продавати немарковані російські товари, а міські чиновники чомусь закривають на це очі.

Свободівець зазначив: "Доводиться багато спілкуватися з представниками торговельних мереж, аби пояснити, що зараз важливо фінансово не підтримувати країну агресора. Ми й надалі будемо проводити роз'яснювальну роботу з торговцями, аби ті позначали товари країни окупанта. А містян закликаємо пропагувати цю ідею та розповідати друзям і знайомим, щоб ті не купували російських товарів".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ