Видавнича рада виділила кошти для літературно-мистецьких журналів «Літературний Тернопіль»,«Золота пектораль»,«Курінь»

Видавнича рада виділила кошти для літературно-мистецьких журналів «Літературний Тернопіль»,«Золота пектораль»,«Курінь»

24.07.15 11:57 0 646
Відбулось засідання обласної видавничої ради. Провели його заступник голови облради Олег Боберський та заступник голови ОДА Леонід Бицюра.

Хвилиною мовчання вшанували члени видавничої ради пам'ять Євгена Безкоровайного.

Відповідно до спільного розпорядження голів облради Василя Хомінця та ОДА Степана Барни до складу ради введено Олександра Смика – голову Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України, голову постійної комісії з питань бюджету облради Олександра Стадника, начальника відділу інформаційної діяльності ОДА Олега Удича.

Після обговорення та дискусій, врахувавши зауваження учасників засідання, видавнича рада прийняла рішення про виділення коштів літературно-мистецьким журналам краю – «Літературний Тернопіль», «Золота пектораль» та «Курінь». Також кошти будуть надані на видання пам'ятки для сімей військовослужбовців АТО (реабілітація після війни), упорядник – Зеновій Гладчук, і поетичної збірки Бориса Безрутченка для бійців АТО «Ніхто крім нас!» .

Учасники засідання проголосували про надання коштів Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці для видання календаря визначних дат на 2016 рік.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі проводять ...
Наступна новина: У Тернопільській ...

КОМЕНТАРІ