Зимовий відпочинок у Карпатах

Зимовий відпочинок у Карпатах

25.07.15 00:21 0 953

Ну, що ж може бути прекраснішим за відпочинок? Смішно навіть, чекати, очевидної відповіді – нічого. Звісно, особливо цінується відпочинок після плідної праці, адже тоді цей безтурботний час здається, ну просто, солодше меду. Виснажливо працюючи, ми постійно повертаємося думками до попереднього відпочину, до чудових спогадів і неймовірних фрагментів минулих пригод, а потім чудернацько вигадуємо як будемо відпочивати в наступному році.. Ми ретельно змальовуємо бажані краєвиди, прикидаємо, де б хотіли побувати та мріємо про якесь дивовижне чудо. І це чудо може бути, яке завгодно від казкового роману, до монологу душі та розуму наодинці. Наше життя складається з постійного ритму «робота та відпочинок» і коли наступає цей довгоочікуваний момент хвилі безтурботності, ми наближаємося до райського відчуття. Рік ділиться на два періоди: літній відпочинок та зимовий і, коли з першим все, напевно, очевидно – сонце, засмага, море та дикі танці, з постійно оновлюючими списком морів, які треба відвідати, то зимовий відпочинок – це традиційні Карпати. Так, відпочинок в Карпатах, це вже традиція, як із «олів’є». Чому саме Карпати? Тому, що кращого відпочинку в зимовий період на території України, просто, не знайти. Дізнатися ціни на зимовий відпочинок в Карпатах, до прикладу, на курорті Ізкі, можна на його сайті - www.izki.com.ua.

Відпочинок у Карпатах

Що ж такого чудово чекає вас у Карпатах? Якщо літній відпочинок туристові запам’ятається смачними лісовими ягодами, свіжою мінеральною водою з місцевих джерел, кришталевою водою річок та зеленими лісами, то зимовий – сніжною казкою. Звісно, неможливо порівняти відпочинок в Карпатах у двох абсолютно різних сезонах, так само, як море та гори, і визначити, що прекрасніше? Це або справа смаків, або відповідь буде такою, що все має свої особливі барви і цей приклад не виняток. Зимовий відпочинок у Карпатах – це душевний відпочинок, який вирізняється відвертими та щирими розмовами, яким сприяє повітря того краю та сімейними розвагами. І не важливо, чи це усамітнення двох закоханих, чи дружня сімейка або гучна компанія друзів – всіх охоплюють чудові, ніжні та позитивні емоції. Карпати – це дивовижний край, сповнений загадок, красивих краєвидів та екстремальних емоцій. Адже саме в Карпатах у зимовий період можна і на санях покататися, і з гірки з’їхати, і на лижах та ковзанах порозважатися. І найголовніше, що тільки у Карпатах ви згадаєте дитинство, відновите враження про новорічне чудо та зліпите велетенську снігову бабу. Ну хіба ж не чудові перспективи?

Цінова політика зимового відпочинку у Карпатах

Ціни на відпочинок в Карпатах в сезон зими залежить від місця перебування та умов проживання. Відпочиваючий може зупинитися в компактному будиночку чи розкішному домі або готельному комплексі. В залежності від обраного варіанту ціна проживання становите від 1000-1500 грн. на одну людину 5-денного терміну. Також на ціну може впливати додаткові послуги:

  • харчування;
  • розважальна програма;
  • окремі послуги;
  • режим «все включено» і т.д.

Також в залежності від місяця зимового сезону ціна на проживання буде змінюватися, наприклад, в період Новорічних свят ціна на послуги, звісно, буде найбільшою. Для того, щоб зменшити витрати потрібно завчасно планувати відпочинок та попередньо купувати путівки і бронювати номери.

Цікаві пропозиції Карпатського відпочинку

Карпати завжди цінувалися своїми цілющими здібностями та оздоровчим ефектом. Також в зимовий сезон карпатський край пропонує цікаві розважальні програми та заняття екстремальними видами спорту. Готельні комплекси та інші центри пропонують цікаві можливості та додаткові заходи:

  • корпоративи;
  • вечірки;
  • тематичні зустрічі;
  • організаційний відпочинок;
  • оздоровчий комплекс процедур;
  • навчання;
  • конференції і т.д.

І, звісно, у Карпатах в період зими ви завжди можете скористатися наступними розвагами:

  • сімейні святкування;
  • пейнтбол;
  • баня;
  • кінна прогулянка;
  • ковзанки;
  • лижі і т.д.

Висновки

Завітайте до Карпат на відпочинок в зимовий період та відчуйте себе дорослою дитиною, яка радіє від фігурних сніжинок та ігор сніжками. Насолоджуйтесь зимовим лісом, казковими краєвидами та феєрією місцевої краси та магії.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ