Хмельницька область: рятувальники закликають дотримуватись пожежної безпеки під час жнив

Хмельницька область: рятувальники закликають дотримуватись пожежної безпеки під час жнив

25.07.15 14:23 0 641
Зазвичай, період жнив співпадає із найспекотнішим періодом літа, коли над хлібною нивою зберігається загроза виникнення пожеж. Щоб вберегти врожай від вогню, рятувальники Хмельниччини проводять рейдові перевірки щодо дотримання правил протипожежної безпеки на території господарств.

Так, 24 липня славутські рятувальники разом і працівниками райдержадміністрації та Управління агропромислового розвитку здійснили спільні рейди місцями збирання, переробки і зберігання врожаю, заготівлі кормів, хлібоприймальними підприємствами. Під час заходів перевірили забезпеченість сільськогосподарської техніки, задіяної до збирання врожаю, іскрогасниками та засобами пожежогасіння згідно з вимогами нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки, провели інструктажі з усіма працівниками сільськогосподарських підприємств незалежно від форм власності.

Аналогічні рейди цього дня відбулись у Шепетівському та Ярмолинецькому районах. Спілкуючись із хліборобами, рятувальники переконались у тому, що вони дуже серйозно підходять до питань підготовки господарств до жнив. Згідно із нормативно-правовими актами безпосередньо перед початком кампанії комбайнери, водії, їх помічники та усі задіяні на жнивах пройшли відповідні інструктажі. Усі комбайни, вантажні автомобілі обладнані первинними засобами пожежогасіння, на полях чергують цистерни з водою, поля оборані та є таблички з попередженням, що йдуть жнива.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: ДСНС України закликає ...

КОМЕНТАРІ