На Хмельниччині рятувальники дбають про пожежну безпеку в місцях збирання врожаю

На Хмельниччині рятувальники дбають про пожежну безпеку в місцях збирання врожаю

25.07.15 17:11 0 683
На Хмельниччині, як і в більшості регіонів держави, тривають жнива. Проте суха й жарка погода значно збільшує ризик виникнення пожеж, адже зараз навіть невеличка іскра може перетворити працю аграріїв на попіл.

Тож, головним спільним завданням рятувальників та землеробів є не тільки зібрати врожай, а й зробити все можливе, щоб вберегти його від вогню. У зв’язку з цим городоцькі рятувальники постійно проводять рейди з метою контролю за станом пожежної безпеки в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю.

Так, 24 липня рятувальники рейдували місцями, де жнивують аграрії. Під час заходу, основна увага була звернута на забезпечення первинними засобами пожежогасіння зернозбиральної техніки, наявність пристосованої техніки для цілей пожежогасіння безпосередньо в місцях збирання врожаю. Крім того, вогнеборці застерегли людей щодо заборони спалювання стерні та післяжнивних залишків, а також закликали проводити обкоси та оборювання хлібних масивів у місцях, що прилягають до автомобільних шляхів, лісів та торфовищ.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ