Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі в житлових будинках

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 2 пожежі в житлових будинках

25.07.15 08:34 0 632
23 липня виникла пожежа на горищі житлового будинку на вул. Київській у м. Дунаївці. Об 11:46 до Служби порятунку «101» зателефонували місцеві мешканці – очевидці події.

Оперативно до місця події прибув черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, який пожежу, що розповсюдилася площею 96 кв. м, локалізував о 12:00, ліквідував о 12:07. Вогнем знищено покриття, пошкоджені речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Завдяки рішучим діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдженню вогню на приміщення будівлі.

Того ж дня, рятувальники Кам'янця-Подільського відбули на гасіння пожежі, що виникла в житловому будинку в с.Жванець. О 15:01 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про подію від місцевих мешканців.

На місце події негайно виїхало чергове відділення Кам’янець-Подільських вогнеборців, яким о 15:39 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:45 – її ліквідувати. Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 6 кв. м, пошкоджені речі домашнього вжитку.

Рятувальники запобігли розповсюдженню пожежі на решту площі будівлі. За попередньою інформацією, пожежа виникла через коротке замкнення електромережі.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ