Хмельницька область: рятувальники стежать за пожежною безпекою у період жнив

Хмельницька область: рятувальники стежать за пожежною безпекою у період жнив

25.07.15 15:14 0 616
На Хмельниччині тривають жнива – цей період характеризується значною небезпекою виникнення пожеж на полях, адже цьому сприяють: суха, спекотна погода, наявність на полях автомобільної та зернозбиральної техніки тощо. Як завжди існує небезпека і з боку людини, адже людська недбалість та безвідповідальність можуть призвести до загорань зернових ланів. кожен працівник агропромислової сфери повинен знати вимоги пожежної безпеки та обов’язково дотримуватись їх.

З метою моніторингу стану пожежної безпеки, 22 липня рятувальники спільно з працівниками Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації та представниками засобів масової інформації здійснили профілактичний рейд на сільгосппідприємствах Хмельницького району. Під час спілкування з аграріями рятувальники переконалися, що землероби відповідально ставляться до збирання нового врожаю. «Вся техніка забезпечена засобами пожежогасіння. Постійно чергує пристосована техніка для цілей пожежогасіння», - зазначив інженер з охорони праці ТОВ «Нові аграрні технології» Вадим Момат.

В свою чергу рятувальники звернулися через засоби масової інформації до всіх керівників сільгосппідприємств з проханням, обов’язково дотримуватись протипожежних вимог, аби зібрати новий врожай без втрат.

Профілактична робота у період жнив проводиться на теренах всієї області, щоб попередити виникнення пожеж в місцях збирання, переробки та зберігання зернових.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: У міськраді ...

КОМЕНТАРІ