Стара Синява: рятувальники ліквідували умовну пожежу в будинку культури

Стара Синява: рятувальники ліквідували умовну пожежу в будинку культури

25.07.15 13:07 0 614
23 липня в Старосинявському районному будинку культури рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій взяли участь у тренувальних пожежно-тактичних навчаннях із гасіння умовної пожежі та проведенні рятувальних робіт.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки в глядацькому залі виникла пожежа, існувала загроза розповсюдження полум’я на сценічну частину. На момент прибуття пожежних підрозділів пожежа розповсюдилась площею 100 кв. м. Вогнеборці оперативно здійснили розгортання, встановили автомобілі на вододжерела та розпочали гасіння умовної пожежі з одночасним проведенням розвідки. В приміщенні закладу культури ланка газодимозахисної служби виявила умовного потерпілого та негайно евакуювала його на свіже повітря, де вже чекали лікарі, які надали необхідну першу медичну допомогу.

Керівники навчань зазначили, що подібні заходи дозволяють, як рятувальникам, так і персоналу закладів культури краще підготуватися до дій за призначенням під час виникнення подібних пожеж.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Житомирщина: у соціальних ...

КОМЕНТАРІ