У Рівненській області рятувальники спільно з комунальниками ліквідували наслідки негоди

У Рівненській області рятувальники спільно з комунальниками ліквідували наслідки негоди

25.07.15 08:43 0 650
23 липня близько 19:00 до Служби порятунку Володимирецького району за телефоном «101» від місцевих жителів почали надходити повідомлення, що внаслідок несприятливих погодних умов та шквальних поривів вітру на центральних вулицях селища повалило дерева, внаслідок чого рух по даних дорогах було перекрито, а деякі на пів-повалені дерева повисли над житловими будинками та обірвали лінії електропередач.

На ліквідацію наслідків негоди відразу виїхав черговий караул рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної служби, а також було залучено резервний караул.

Для розчистки автошляхів від повалених дерев та відновлення електропостачання рятувальники залучили аварійну бригаду ПАТ «Рівнеобленерго» та працівників комунального підприємства «Аква».

Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників, комунальників та працівників Володимирецького РЕМ, вже за кілька годин дороги були звільнені від повалених дерев та гілля, аварійні дерева, що могли впасти на житлові будинки було зрізано, а електропостачання відновлено.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: На Тернопіллі обласна ...

КОМЕНТАРІ